* Zdjęcia mogą nieznacznie różnić się od oryginału.

Zamrażarka szokowa - 5x GN 1/1

SKU SFF511
Marka GGM Gastro
13 180,99 zł
Brutto

cena zawiera podatek VAT 23% 

Brak w magazynie!
Czas dostawy: zapytaj o czas dostawy!

Wymiary

Szerokość900 mm
Szerokość1.010 mm
Wysokość900 mm

Szczegóły

Za5x GN 1/1 Kosze i tace 40x60, kraty lub pojemniki

Chłodzenie

Odszranianieautomatycznie
Czynnik chłodzącyChłodzenie powietrzem obiegowym
Płyn chłodzącyR290

Parametry przyłączeniowe

Moc1 kW
Napięcie230V
Fazy1N/PE
Częstotliwość50 Hz

Dostawa

Wysyłkaspedycja
Stan dostawyZamontowane
Masa100 kg

Cechy

  • Produkt wysokiej jakości wyprodukowany w Europie
  • Wyświetlacz cyfrowy
  • Może być używany jako rama podstawy pieca konwekcyjno-parowego
  • Czujnik temperatury rdzenia
  • Chłodzi od 100 ° C do -18 ° C w ciągu 240 minut
  • Chłodzi od 100 ° C do + 3 ° C w ciągu 90 minut
  • Do pojemników 5x GN 1/1 i tac 40x60, rusztów lub pojemników
  • Wydajne chłodzenie powietrzem obiegowym
  • Inteligentny alarm HACCP (dłuższa awaria zasilania, przekroczony cykl chłodzenia)
  • Idealnie integruje się z małymi kuchniami
  • Łatwe do czyszczenia

Jakość

  • Korpus ze stali nierdzewnej wysokiej jakości
  • Zaokrąglone narożniki wewnętrzne
  • Izolacja po bokach i izolacja drzwi 60 mm grub.

Chłodzenie

  • Automatyczne odmrażanie i odparowywanie wody roztopowej
  • Czynnik chłodniczy: R290 , bezfreonowy
  • Chłodzenie powietrzem obiegowym
  • Temperatura komory w trybie zamrażania: -5 °C
  • Temperatura komory w trybie chłodzenia: -35 °C
  • Urządzenia nie wolno umieszczać w bezpośrednim sąsiedztwie pieców
  • Maksymalna temperatura otoczenia 38 ° C

Przyłącze

  • Moc: 1 kW
  • Przyłącze elektryczne: 230VV / 1N/PE faza / 50 Hz

Wymiary

  • Wymiary zewnętrzne (Szer.xGłęb.xWys.): 900 mm x 1.010 mm x 900 mm

W zestawie

  • 5 x GN 1/1 uchwytów
  • Czujnik temperatury rdzenia

Zgodność ze standardami

  • Oznakowanie CE jako dowód zgodności z normami UE
  • Materiały są zgodne z europejskimi normami bezpieczeństwa żywności
  • Wyprodukowane zgodnie z odpowiednimi normami higieny i bezpieczeństwa