Poprzedni
Następny

* Zdjęcia mogą nieznacznie różnić się od oryginału.

Gazowy kocioł do gotowania - 400 litrów - 45 kW - Ogrzewanie pośrednie

SKU KKGOZ400
Marka GGM Gastro
37 257,99 zł
Brutto

cena zawiera podatek VAT 23% 

Brak w magazynie!
Czas dostawy: zapytaj o czas dostawy!

Wymiary

Szerokość1.110 mm
Szerokość1.370 mm
Wysokość1.020 mm

Wymiary kotła

Średnica900 mm
Wysokość wymiarów wewnętrznych650 mm

Szczegóły

Pojemność400 l
Przyłącze zimnej wodyR 3/4"
Przyłącze ciepłej wodyR 3/4"

Parametry przyłączeniowe

Przyłączegazowe
Przyłącze gazowe3/4"
Wydajność45 kW

Średnie zużycie

Kcal/godz153540
Btu/godz38700
Gaz propan-butan ( G30 / G31 )3,54 kg/h
Gaz propanowy ( G30 )3,54 kg/h
Gaz ziemny H ( G20 )4,75 m³/godz.

Dostawa

Wysyłkaspedycja
Stan dostawyZamontowany
Masa230 kg

Wykonanie

  • Wykonany jako urządzenie stacjonarne
  • Kocioł warzelny wyprodukowany w Europie
  • Wspaniałe rozwiązanie dla zastosowań profesjonalnych
  • Ogrzewanie pośrednie
  • Termostat zabezpieczający
  • Dwuścienny
  • Regulator mocy
  • Działające lampki kontrolne
  • Sprężynowa pokrywa
  • Kominek z ochroną przeciwbryzgową
  • Manometr do kontroli ciśnienia
  • Kurek czerpalny i króciec wylotowy do napełniania i płukania zbiornika
  • Łatwy w użyciu
  • Łatwe do czyszczenia

Jakość

  • Korpus z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI 304
  • Kocioł ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Palnik rurowy ze stali nierdzewnej
  • Kurek spustowy z mosiądzu chromowanego
  • Nóżki ze stali nierdzewnej o regulowanej wysokości

Połączenie

  • Standardowo gaz ziemny, urządzenie można opcjonalnie przerobić na propan
  • Podłączenie gazu:3/4"
  • Przyłącze zimnej wody: R 3/4"
  • Moc: 45 kW

Wymiary

  • Pojemność: 400 l
  • Wymiar kotła szer. x gł: 900 mm x 650 mm mm
  • Wymiary zewnętrzne (Szer.xGłęb.xWys.): 1.110 mm x 1.370 mm x 1.020 mm

Zakres dostawy

  • Kran z zimną i ciepłą wodą
  • Dostawa z dyszami do gazu ziemnego i gazu propan-butan

Wytyczne

  • Produkt posiada oznaczenie CE zgodnie z dyrektywą
  • Materiał zgodny z europejskimi normami dotyczącymi żywności
  • Wyprodukowane w sposób naturalny, zgodnie z wytycznymi dotyczącymi higieny i bezpieczeństwa.