* Zdjęcia mogą nieznacznie różnić się od oryginału.

ZWILLING | TANREI - Nóż do obierania i dekorowania - Ostrze: 100 mm

SKU 1026050
Marka GGM Gastro
1 086,99 zł
Brutto

cena zawiera podatek VAT 23% 

Brak w magazynie!
Czas realizacji: napisz do nas!

Szczegóły

Długość ostrza100 mm
MateriałStal nierdzewna
Twardość ostrza63 HRC
Metoda produkcjiSpawane
Typ szlifowaniaGładkie wykończenie
Typ uchwytuPłaski
Materiał uchwytuMicarta

Dostawa

Wysyłkaspedycja
Waga0,32 kg

Obieranie z dalekiego wschodu precyzją

  • Wyprodukowano w Japonii
  • Wszystkie ostrza są zaprojektowane na swój własny sposób, z unikalnym wzorem Damascus typowym dla japońskich noży, który płynnie przechodzi w rękojeść
  • Ergonomiczna rękojeść z trzema nitami i łuskami wykonanymi z delikatnej Micarty dopełnia wygląd i styl noży TANREI
  • Wyprodukowane w Seki, w Japonii, wszystkie narzędzia do cięcia z tej serii są prawdziwymi oryginałami, produktami tradycyjnego rzemiosła, ręcznie wycinanymi przez prawdziwych mistrzów w swoim zawodzie
  • Ultratwarde ostrza o twardości 63 HRC są bardzo ostre, a jednocześnie elastyczne i odporne na rdzę
  • Każdy nóż do smalcu TANREI ma swój własny wzór ostrza

Wykonanie

  • Długość ostrza:100 mm
  • Długi rozwój i wiele pasji zaowocowały nowym wymiarem japońskich noży w ZWILLING! Seria noży TANREI kontynuuje to, co przetrwało próbę czasu: japońskie rzemiosło w połączeniu z niemiecką inżynierią.
  • Idealny do smalcowania mięsa, krojenia boczku, krojenia cebuli i czosnku, siekania ziół lub krojenia owoców i warzyw.

Wytyczne

  • Naturalna produkcja zgodna z wytycznymi dotyczącymi higieny i bezpieczeństwa
  • Produkt posiada oznaczenie CE zgodnie z przepisami
  • Materiał zgodny z europejskimi normami dotyczącymi żywności