* Zdjęcia mogą nieznacznie różnić się od oryginału.

MIYABI | 5000 MCD - Nóż do chleba z ząbkowaną krawędzią - Ostrze: 230 mm

SKU 1002017
Marka GGM Gastro
1 641,99 zł
Brutto

cena zawiera podatek VAT 23% 

Brak w magazynie!
Czas dostawy: zapytaj o czas dostawy!

Wymiary

Szerokość produktu23 mm
Wysokość produktu41 mm
Długość ostrza230 mm
Grubość ostrza2 mm
Długość uchwytu138 mm

Szczegóły

Twardość ostrza62 - 64 HRC
Typ produkcji[welded]
Typ szlifowania[serrated_grinded]
Typ uchwytu[concealed_tang]
Materiał uchwytu[birch_wood]

Dostawa

Wysyłkaspedycja
Masa0,57 kg

Nowe uczucie śniegu

  • Wyprodukowano w Japonii
  • Hartowane lodem ostrze CRYODUR® wykonane z wielowarstwowej stali nierdzewnej jest wyjątkowo ostre i zapewnia idealną elastyczność
  • Rdzeń ostrza wykonany ze stali proszkowej MicroCarbide MC63, która jest osadzona w 100 warstwach stali - dla twardości ok. 63 Rockwella i maksymalnego zachowania krawędzi.
  • Dwustronnie szlifowane ostrze z ultra ostrym spustem Honbazuke zapewnia ogromną ostrość. Każde ostrze jest ręcznie szlifowane pod kątem od 9,5° do 12°.
  • Rękojeść brzozowa Masur w tradycyjnym kształcie litery "D" zapewnia równowagę, optymalną kontrolę i cięcie bez zmęczenia.
  • Elegancka zaślepka doskonale dopełnia design uchwytu
  • Nóż został wykonany w japońskim centrum produkcji mieczy i noży Seki. Łączy w sobie japońskie piękno i ostrość

Cechy

  • Długość ostrza:230 mm
  • Noże MIYABI 5000 MCD: Noże z tej serii łączą w sobie piękno i ostrość japońskich noży: niestandardowy kwiat damasceński uzupełniony rękojeściami wykonanymi z brzozy mazurskiej.
  • Nóż do chleba umożliwia łatwe krojenie chleba, bagietek i bułek na czyste kromki

Zgodność ze standardami

  • Wyprodukowane zgodnie z odpowiednimi normami higieny i bezpieczeństwa
  • Oznakowanie CE jako dowód zgodności z normami UE
  • Materiały są zgodne z europejskimi normami bezpieczeństwa żywności