* Zdjęcia mogą nieznacznie różnić się od oryginału.

MIYABI | 4000 FC - Sujihiki - Ostrze: 240 mm

SKU 1001950
Marka GGM Gastro
736,99 zł
Brutto

cena zawiera podatek VAT 23% 

Brak w magazynie!
Czas dostawy: zapytaj o czas dostawy!

Wymiary

Szerokość produktu19 mm
Wysokość produktu33 mm
Długość ostrza240 mm
Długość uchwytu135 mm

Szczegóły

Twardość ostrza61 HRC
Typ produkcji[welded]
Typ szlifowania[smooth_grinded]
Typ uchwytu[concealed_tang]
Materiał uchwytu[pakka_wood]

Dostawa

Wysyłkaspedycja
Masa0,26 kg

Łatwe cięcie

  • Wyprodukowano w Japonii
  • Ostrze FRIODUR® wykonane jest z wysoko tnącej stali FC61 z podwójnym hartowaniem lodowym i wytłoczonym logo MIYABI
  • Dwustronnie szlifowane ostrze z japońskim profilem i bardzo ostrym spustem Honbazuke
  • Ośmiokątna rękojeść z drewna pakka z mozaikowym trzpieniem i podbiciem - dla bezpieczeństwa i wygody w tradycyjnym japońskim stylu
  • Każde ostrze jest ręcznie szlifowane pod bardzo ostrym kątem od 9,5° do 12°.

Cechy

  • Długość ostrza:240 mm
  • MIYABI 4000FC: Ta seria noży wie, jak zaimponować. Ośmiokątna rękojeść i ultra ostry szlif katana są wynikiem autentycznego japońskiego kunsztu kucia noży
  • Sujihiki to japoński nóż do rzeźbienia, za pomocą którego można precyzyjnie i drobno kroić mięso i szynkę

Zgodność ze standardami

  • Wyprodukowane zgodnie z odpowiednimi normami higieny i bezpieczeństwa
  • Oznakowanie CE jako dowód zgodności z normami UE
  • Materiały są zgodne z europejskimi normami bezpieczeństwa żywności